Antonia este genul de artistă care se poate lăuda cu o frumusețe naturală de invidiat. Nu degeaba a fost numită, în repetate rânduri, cea mai frumoasă femeie din România, iar cel mai tare lucru este că a fost înzestrată cu o frumusețe naturală de invidiat și nu a fost nevoită să apeleze la bisturiu pentru a obține trăsăturile perfecte. Dar cum ar fi fost dacă ar fi apelat?

Într-o lume în care multe vedete au uitat numărul operațiilor estetice pe care le au, Antonia și-a păstrat frumusețea naturală cu care a fost înzestrată. Artista a vrut însă să vadă cum ar fi arătat dacă exagera cu operațiile estetice și a apelat la un filtru de pe Instagram pentru a afla răspunsul. Da, există așa ceva, un filtru care te face să arăți ca și cum te-ai fi operat de toți banii. Cu pomeții proeminenți, nasul subțiat și buzele de două ori mai mari decât le are în realitate, Antonia a fost șocată până și ea de ce poate să facă filtrul respectiv. 

#ThrowbackTime. Sore a postat o fotografie cu ea și Antonia de acum șapte ani. Cât de mult s-au schimbat?

În caz că vrei să știi cum ai arăta după operații estetice... fără număr, filtrul se numește Pillow Face (ironic, nu-i așa?) și îl găsești pe Insta Stories.