Justin și Hailey Bieber se potrivesc în cele mai multe privințe, dar există și capitole la care sunt total opuși. Din când în când, cei doi își surprind fanii cu apariții în public total ieșite din comun, cum a fost și ultima lor ieșire la restaurant. 

Biebs și-a scos soția la o cină romantică în West Hollywood, iar paparazzii au fost pe urmele lor. Cei care au văzut fotografiile nu au putut să nu remarce cât de diferit s-au îmbrăcat cei doi îndrăgostiți. În timp ce Hailey a adoptat un look sexy și elegant, Justin a ieșit din casă total nepăsător, aproape neîngrijit. Modelul a ales să poarte un sacou oversized și o pereche de stiletto, iar ținuta i-a pus în valoare silueta perfectă și picioarele interminabile. În contrast cu ea, Justin Bieber a purtat o pereche de bermude roz, un hanorac maro supradimensionat și o pereche de sneakerși albi. Dar și-a asortat bermudele cu masca. Fashion, tati! 

Momentul adevărului. De ce și-a șters Hailey Bieber contul de Twitter și cum o afectează hate-ul din online

Evident că Hailey a atras toate privirile și nimeni nu și-a putut lua ochii de la picioarele ei tonifiate. Răutăcioșii care au văzut pozele pe net ar putea spune că Bieber și Hailey nu au plecat împreună de acasă și că fiecare a venit din altă parte, altfel nu se poate explica faptul că au ales să se îmbrace în stiluri total opuse.