Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependențã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat revine la Antena 1 cu un nou sezon. Astfel, începând din 22 ianuarie, de la 13:30, la Antena 1, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenți dornici să lupte cu toate forțele pentru a-şi găsi sufletul pereche. 

    “Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii. Am emoții, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audiențe record, sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!”, a declarat Simona Gherghe. 

    Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Mireasa va aduce în centrul atenției poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoții, suspans şi multe provocări. Emisiunea moderată de Simona Gherghe este pregătită să rescrie o nouă poveste despre sinceritate, devotament și iubire, într-o casă care a găzduit multe suflete pereche. 

       În cel de-al patrulea sezon al reality show-ului de la Antena 1, cei de acasă au decis că marii câștigători sunt Ela şi Petrică. De-a lungul întregului sezon, cei doi au reuşit să facă față cu brio tuturor problemelor întâmpinate în competiție, iar în prezent au o relație sudată. Cei doi indrăgostiți au părăsit casa Mireasa cu marele premiu, de 40.000 de Euro şi, cel mai important, au plecat acasă formând o familie. Imediat după ce au aflat că ei sunt marii câştigători, cei doi au mărturisit că din banii câştigați intenționează să îşi achiziționeze o casă. Locul secund în competiția de la Antena 1 a fost ocupat de cuplul Raluca şi Ion, în vreme ce pe locul al treilea s-au clasat Ana şi Alex. Maria şi Marius nu s-au căsătorit în cadrul emisiunii, cei doi mărturisind că nu au dorit să facă acest lucru sub presiunea competiției.

 

    Începând din 22 ianuarie, la Antena 1, o nouă serie de concurenți, însoțiți de cele mai apropiate persoane din viețile lor, vor porni într-o aventură de zile mari. Tineri dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro s-au înscris în competiție din toate colțurile țãrii. Cum vor evolua relațiile dintre ei, telespectatorii vor putea urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:30, la Antena 1.