Delia dă tonul în materie de fashion. E suficient să te uiți pe pagina ei de Instagram, ca să găsești inspirație pentru haine, încălțăminte, peruci și accesorii dintre cele mai extravagante. Nu multă lume ar avea curajul să poarte ce poartă ea, iar asta o face să aibă un stil unic. 

Dacă ar fi să descriem stilul Deliei într-un singur cuvânt, acesta ar fi cu siguranță: nonconformist. Delia e pasionată de modă și nu ratează nicio ocazie să-și cumpere sau măcar să probeze piese care mai de care mai originale. Pe unele dintre ele puțini ar avea curajul să le poarte, cum este și cazul acestor cercei pe care Delia i-a pozat și i-a pus pe Instagram.

Bijuteriile sunt de la un brand care îi place foarte mult Deliei și care se regăsește în proporție mare în dressing-ul ei. Cerceii imită ambalajele de la prezervative, iar cei care au văzut poza au avut păreri împărțite. În timp ce unele fete au spus că își doresc și ele o asemenea pereche unică, alții au considerat bijuteriile de nepurtat. Încă o dovadă că piesele vestimentare și accesoriile extravagante nu sunt pentru toată lumea. 

Tu ce zici, ai purta așa ceva?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤘#hmmoschino

O postare distribuită de Delia (@delia) pe