De Paşte, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor o serie de ediții speciale ale emisiunii Acces Direct. În Vinerea Mare, de la ora 17:00, artiştii vin împreună cu familiile lor într-o emisiune emoționantă, cu poveşti de viată şocante şi dezvăluiri în premieră. Astfel, Cornel Păsat, prezent în platoul Acces Direct alături de soția sa, Bianca, şi băiețelul lor, Dryas, va vorbi în premieră despre momentele de cumpănă din căsnicia sa. Nicu Paleru, artist cunoscut pentru faptul că îşi ține viața personală departe de ochii curioşilor, va face o excepție şi va veni în platoul Acces Direct în ediția de sărbătoare a emisiunii, alături de soția sa, Cristina, şi fiica lor, Anais. Lor li se vor alătura Lavinia Goste şi soțul ei, dirijorul Marius Zorilă, dar şi cântăreața de muzică populară Sabina Leonte, ce va vorbi despre un moment de cotitură din viața ei, povestind cum sarcina a salvat-o de cea mai cumplită boală, cancerul. 

A doua zi de Paşte, tot de la ora 17:00, artiştii dau startul distracției într-o ediție de sărbătoare Acces Direct. Theo Rose, Armin Nicoară, Mandinga, Emilia Ghinescu, Monica Anghel, Viorica de la Clejani sau Jean de la Craiova sunt doar câțiva dintre artiştii care vor petrece sărbătoarea alături de Mirela Vaida. Surpriza ediției o va reprezenta competiția „Marea bucătăreală”. Într-un cadru rustic, cinci tineri artişti de muzică populară vor pregăti mielul la proțap şi se vor întrece în prepararea celui mai gustos stufat. Momentele de comedie vor fi asigurate de către Adriana Trandafir şi Dan Ionescu. 

A treia zi de Paşte, petrecerea între prieteni continuă în platoul Acces Direct, începând cu ora 17:00. Laura Lavric, Andrei Păunescu, Luminița Anghel, Steliana Sima, Elena Merişoreanu, Constantin Enceanu, Daniela Gyorfi, trupa Alb Negru sau Tavi Clonda sunt doar câțiva dintre artiştii care s-au alăturat petrecerii găzduite de Mirela Vaida, pe platoul emisiunii Acces Direct.