Emma Watson pare să-și încheie socotelile cu actoria, la doar 30 de ani. Presa internațională scrie că actrița a ieșit din lumina reflectoarelor, pentru a petrece mai mult timp alături de logodnicul ei, Leo Robinton. 

Emma Watson a devenit cunoscută pentru rolul din seria ”Harry Potter”, pe vremea când era doar un copil. După 20 de ani petrecuți pe platourile de filmare, actrița pare că a intrat într-un con de umbră. Nu a mai fost deloc activă pe conturile ei de social media în ultimele luni și nu a mai avut niciun proiect cinematografic. Mulți fani și jurnaliști s-au grăbit să afirme că Emma s-a retras definitiv din industrie, pentru a petrece timpul alături de logodnicul ei. 

După ce toată presa internațională a preluat informația, reprezentatul actriței a pus punctul pe ”i” și a declarat că, deși pe social media nu a mai fost activă, cariera ei de actriță nu s-a încheiat. Potrivit declarației date pentru Entertainment Weekly, Emma Watson a luat doar o ”pauză” nedefinită de la actorie și de la mediul online, pentru a se concentra pe viața personală. Nu știm cât va dura această pauză și când o vom mai vedea pe Emma pe marile și micile ecrane. Ultimul film în care a jucat actrița este ”Little Women”, apărut în 2019.