Ce observă un tip prima oară la o fată? Cele mai multe ar crede că sânii sau fundul. Dar specialiştii contrazic, prin sondaje, această teorie care “urlă” că bărbaţii sunt “atât de superficiali”.

FOTO LOL. Dacă aruncatul cu privirea era sport, ei ar fi fost campioni. Pregăteşte-te să râzi!

Fetelor, luaţi notiţe!

1. Ochii. Nu v-aţi fi aşteptat la asta, nu?

2. Zâmbetul. Iar ăsta este încă un motiv important să fiţi atente la igiena dentară.

3. Sânii. Nu puteau să lipsească din Top 3, nu? E şi logic pe undeva. Când te măsoară din cap până în picioare, imediat după ce privirea coboară din zona capului sânii sunt primii care ies la înaintare.

4. Părul. Probabil pentru că după o privire în zona bustului te privesc din nou în ochi, ca să nu-ţi lase impresia că sânii le-au captat întreaga atenţie.

5. Picioarele. Deci “mamă, ce craci are” nu e primul lucru pe care îl gândeşte un băiat, deşi o auzi des :))

6. Stilul. Nu că ar fi ei experţi în modă sau că ar încerca să îşi dea seama de la ce firmă te-ai îmbrăcat. Dar felul în care eşti îmbrăcată le spune totuşi destul de multe despre tine.

7. Fundul. Nu e exclus ca, dacă te văd prima oară de la spate, să ajungă mai sus în top, dar, da! Fundul e abia pe locul 7.

8. Pielea. Nu, nu te analizează ca pe o pereche de pantofi, dar probabil le spune destul despre felul în care te îngrijeşti.

9. Gura. Pentru că se gândeşte să te sărute, evident.

10. Atitudinea. Pentru că şi ea e importantă, dincolo de toate aspectele fizice pe care le-a analizat în primă fază. Şi pentru că de multe ori tocmai asta îi cucereşte.