Dacă toţi tipii ar citi chestia asta înainte să iasă la agăţat, sigur ar avea mai mult succes.

DATING: 8 tipi cu care nicio fată nu ar vrea să iasă vreodată

Guys, aţi fi surprinşi câte lucruri vede o tipă când vă scanează timp de 3 secunde. Şi asta pentru că nu e doar blondă, brunetă sau roşcată, hot sau “aşa-şi-aşa dar merge”, ci are un fel de radar care o să-i spună instant dacă meritaţi atenţia ei sau nu. Nu trebuie să încerci să înţelegi, ci doar să fii atent la câteva chestii.

DATING: Ce observă prima oară un tip la o fată

Uite 8 lucruri pe care orice fată le observă la un tip atunci când flirtează cu ea. Şi nu sunt opţionale 😉 De acord, fetelor?

1. Zâmbetul

Trebuie să fie în primul rând curat. Că dacă încerci să o agăţi cu mâncare între dinţi, s-ar putea să obţii de la ea cel mult o gumă. Asta dacă nu cumva are nişte aţă dentară prin geantă.

2. Părul

Indiferent unde îl ai, dacă i se pare ei că e neîngrijit, poţi să fii o enciclopedie de replici de agăţat, că nu o să ţină niciuna!

3. Limbajul corpului

Da, tipele sunt complicate şi le place! Orice ai face, nu încerca să pari prea dur. Nu că o sperii, dar s-ar putea să pari puţin ridicol.

4. Manierele

Nu zice nimeni să ştii tot Codul bunelor maniere pe dinafară, că doar nu ai dat BAC-ul din el. Dar puţin bun simţ nu strică niciodată 😉

5. Ochii

Dacă ai trecut de primele 4 hopuri, s-ar putea să te privească în ochi. Acum depinde de ea dacă îi place ce vede.

6. Postura

Nu ne legăm de detalii fizice, că deh! Fiecare cu gusturile proprii! Dar WTF! Nu te doare să stai drept şi să nu pară că te scurgi în faţa ei.

7. Igiena

Dacă nu ştii ce înseamnă, nici măcar nu încerca! Nimic! E mai bine aşa pentru toată lumea!

8. Umorul

Dacă nu ştii de glumă, nu prea ai şanse. Decât dacă ai avut norocul să dai peste una ca tine. Atunci puteţi să trăiţi serioşi până la adânci bătrâneţi. Măcar n-o să faceţi riduri de expresie!