Boys & girls! S-a deschis sezonul de agăţat (dacă nu vara, atunci când?) şi n-am vrea să vă aruncaţi nepregătiţi în “jocul” ăsta. Şi nici să vă mulţumiţi cu ce “pică”!

Ladies, ştim cu ce tipi o fată nu ar vrea să iasă vreodată, dar poate vreţi să ştiţi şi voi de ce fete se cam feresc băieţii. Dacă vă recunoaşteţi, vă sfătuim să mai lucraţi puţin la atitudine. Guys, dacă am uitat ceva, poate ne spuneţi voi şi alte tipuri de fete pe care parcă nu le-aţi scoate în oraş.

Barbie Wannabe

Tipa care poartă atâtea straturi de makeup, încât un tip nu ştie sigur dacă ar recunoaşte-o în stare naturală. Sigur, e important ca o tipă să aibă grijă de ea, dar când durează 2 ore să se machieze, s-ar putea să aibă ceva de ascuns.

Tipa care crede că poate obţine orice prin sex

Well, probabil de cele mai multe ori ţine. Daaaar… Până la urmă şi cel mai “horny” tip o să îşi dea seama că sexul e folosit ca o “armă” de a-l controla.

Tipa care verifică mereu ce-ai mai făcut

O tipă care e mai mereu “călare” pe contul de Facebook al iubitului s-ar putea să aibă nişte probleme. Serioase! Iar dacă îi mai şi controlează telefonul… Ooops! Prea multă gelozie strică! Şi cu siguranţă şi lipsa ei totală de încredere în ea şi în iubitul ei.

Tipa indisponibilă emoţional

Poate că arată super-hot, dar dacă emană indisponibilitate, niciun tip nu ar avea curajul să se apropie de ea. Pentru că pur şi simplu lucrurile ar fi prea complicate.

Tipa care nu poate trăi fără tine

OK. Oricine îşi doreşte pe cineva care să simtă că nu are aer când nu sunteţi împreună. Dar aici vorbim “un pic” despre altceva: despre genul care îşi sufocă iubitul şi care nu suportă ideea ca el să mai facă şi lucruri care nu o includ pe ea. Get it?