De câte ori ai fost la o întâlnire cu cineva care părea OK, dar s-a dovedit a fi o persoană care te-a făcut să te întrebi "ce caut eu aici?" sau "ce a fost în capul meu?". No worries! Ni se întâmplă tuturor. Şi până la urmă rostul unor astfel de întâlniri horror este să avem termen de comparație, dacă e să privim jumătatea plină a paharului. Dacă ai norocul să nu fi trecut (încă) printr-un "date" nasol, uite aici câteva poveşti care ar merita un "Oscar" la categoria asta.

Am terminat o întâlnire dubioasă cu un sprint. Tipa a încercat să mă sărute şi m-a invitat la ea. Am gândit repede şi am rupt-o la fugă. Eram sigur că nu se va putea ține după mine"

"Tipul a terminat întâlnirea plângând pentru că ne-a prins prietena lui"

"Tipul făcea karate şi ca să-mi arate cât e de bun mi-a arătat un procedeu. La bar! Nu m-a durut, doar m-a umilit"

"Eram într-un local drăguț, când, deodată, tipul lasă jos tacâmurile şi spune că e cineva în spatele meu. M-am uitat, nu era nimeni. Eram confuză, iar atunci mi-a spus că vede spiritele morților şi eă eram înconjurată de câteva. Evident că m-am ridicat şi am plecat imediat"

"Eram la prima întâlnire şi totul a mers bine până când am mai cerut ceva de băut. A luat paharul de bere, era plin pe jumătate, şi l-a deşertat în paharul meu de vin: «Termină asta mai bine». Reacția chelnerului: priceless"

"Întâlnirea nu a fost neapărat nasoală. Nu atât de nasoală cât a fost faptul că după ce m-a lăsat acasă cu maşina, tipa a rămas în fața blocului meu vreo 2 ore, în caz că mă răzgândeam şi mai aveam chef să mai facem ceva în seara aia. Creepy!"

"M-am întâlnit cu un tip cunoscut pe un site de dating. Evident că folosise poze care nu erau tocmai reale. Când m-a văzut a fost şocat: «Arăți exact ca în poze!"

"Am invitat o tipă la film. M-a întrebat dacă mai poate veni cu nişte amici. Am vrut să fiu drăguț şi am fost de acord. A venit cu fostul şi i-a cumpărat şi bilet. Dar erau doar prieteni"

"Tipul nu se oprea deloc din vorbit şi mă întrerupea mereu. L-am întrebat dacă îl interesează măcar un pic ce aş avea şi eu de spus. Şi-a cerut iertare şi a tăcut; apoi a scos o hârtie şi a început să scrie. Când am întrebat ce face, răspunsul a fost priceless: «notez ce vreau să îți spun când va fi din nou rândul meu să vorbesc». Really?"

Bonus: cea mai bună întâlnire nasoală

"Eram chelner într-o cafenea şi serveam la o masă unde un tip care era la un blind date. Tipa a apărut cu 30 de minute întârziere şi era... departe de a fi frumoasă şi supraponderală. El s-a uitat la mine cu o figură resemnată, apoi au luat cina şi păreau să se simtă amândoi destul de OK. La final, el a achitat toată nota şi am reuşit să-l prind înainte să plece. Eram curios dacă era chiar OK cu faptul că i-a fost aranjată o întâlnire cu cineva care clar nu era pe gustul lui. A spus că întâlnirea nu a fost grozavă, iar când i-am zis că păreau să se simtă bine, tipul a dat o replică bestială: «Fata asta probabil nu a fost niciodată la o întâlnire la care tipul să fi plătit şi e chiar o tipă drăguță. De ce să nu fiu de treabă? Prietenii mei sunt răi, dar ea nu a greşit cu nimic şi merită să fie tratată ca o frumusețe din când în când»".