Prezentatorul Xtra Night Show Dan Capatos are încredere că românii au puterea de a schimba viețile celor din jur în cadrul proiectului ambițios Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1, cu o nouă ediție în care românii de pretutindeni au posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoția binelui.

”De multe ori pare că suntem delăsători, că trecem pe lângă problemele celor din jur fără să ne pese. Ei bine, nu este așa, românul a arătat că știe să fie unit, să își ajute aproapele, să își rupă de la gură pentru altul care poate se află în acel moment într-o situație mult mai delicată. Și toate aceste exemple le-ați văzut în teledonuri organizate de Antena 1 și alte acțiuni caritabile pe care le-ați putut urmări pe canalele Antena Group. Așa că, sunt convins că și în aceste zile de sărbătoare în primul rând vă veți gândi și la aproapele vostru, nu numai la binele personal, mai ales în această perioadă grea prin care trece toată lumea. Orice ajutor se poate dovedi esențial pentru cel de lângă tine!”, e de părere Dan Capatos. 

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorințe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colțurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată pe 29 noiembrie, începând cu ora 14:00. 

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre experiențele personale în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru întreaga omenire. 

 Emoție #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.