Delia a profitat de încheierea filmărilor pentru iUmor, unde este jurată, și a plecat din nou în vacanță. Artista și soțul ei au ales una dintre destinațiile lor preferate și se relaxează din nou în Maldive, la malul oceanului.

Delia poate spune că se simte ca acasă în Maldive deja și probabil că nici ea nu mai știe de câte ori a fost acolo. Și încă mai are de descoperit locuri interesante, pentru că e aproape imposibil să vizitezi toate insulele într-un timp atât de acurt. Știm deja că Deliei nu îi plac vacanțele convenționale, în care să stea într-un hotel și să meargă la plajă în fiecare zi. În fiecare vacanță, artista optează pentru unități de cazare în mijlocul naturii și nu se uită la bani când vine vorba despre confort și relaxare. 

Cum arată Delia atunci când renunță la hainele largi? Artista a înnebunit TikTok-ul cu un dans

De data aceasta, Delia și soțul ei au ales un resort de lux, cu 63 de vile cu piscină, la malul oceanului, și opt bungalow-uri construite deasupra apei. Prețul pentru o noapte de cazare, pentru două persoane, în această perioadă, pornește de la 1500$ și poate ajunge la 2890$, în cazul unui bungalow construit pe apă. În cazul unităților de cazare mai mari, care pot găzdui până la 6 sau 8 persoane, costul unei nopți de cazare se ridică la aproape 10.000$. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delianomad)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delianomad)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delianomad)