Manelistul Florin Salam a ajuns azi dimineață la reanimare după ce noaptea trecută a visat cum dirija o orchestră. Astfel, în jurul orelor 4:00 un apropiat al acestuia a sunat la urgențe, solicitând o ambulanță întrucât acesta își mișca spasmodic mâna dreaptă, își dădea ochii peste cap și transpira abundent.

„Pe la 3 și ceva începuse să-și miste mâna. L-am mișcat în speranța că-și va reveni, dar devenea din ce în ce mai evident că situația se va înrăutăți. Până a ajuns ambulanța deja transpirase tot… nu a avut niciodată un asemenea coșmar.”, povestește prietenul acestuia, Giani Cabanos.

Medicul care a ajuns la locuința manelistului a tras concluzia că acesta visa cum dirija o orchestra simfonică după modul în care mâna acestuia părea să descrie o intrare a unei viori, însoțita de sunetul grav al unui bariton.

Medicii au observat ca manelistul adormise in mod inexplicabil cu televizorul pe canalul Mezzo si i-au recomandat să evite tangența cu orice tip de muzică ce se află in contradicție cu răgetele asociate genului său de muzică.