Toamna le inspiră pe vedete să facă schimbări de look. Fie că se tund sau aleg alte nuanțe de păr, starurile internaționale își surprind fanii cu înfățișări noi, pe care le etalează pe rețelele de socializare. 

La câteva zile după ce Selena Gomez a apărut pe TikTok cu o tunsoare bob, exact ca aceea pe care o purta în urmă cu câțiva ani, când era într-o relație cu The Weeknd, și Hailey Bieber a decis să treacă pragul hairstylist-ului. Soția lui Justin Bieber a renunțat la nuanța de blond pe care o purta de ani de zile și s-a vopsit șatenă. Și-a scurtat părul cu câțiva centimetri și a etalat noul look pe social media. Cei care au văzut fotografiile postate de ea pe Instagram nu au putut să nu remarce că Hailey a ales o nuanță destul de apropiată de culoarea de păr a Selenei. Până și lungimea este asemănătoare, doar că Hailey nu este tunsă bob, ci are părul puțin mai lung și filat. 

Modelul a publicat două fotografii cu noul look, iar cei care o urmăresc au înroșit butonul de like. Fotografiile au primit peste două milioane de like-uri, and still counting. Hailey se laudă cu mai bine de 38 de milioane de urmăritori pe Insta'. 

 

Și așa arată Selena după schimbarea de look:

 

@selenagomez

 

♬ original sound - Amber Wilkerson