Selena Gomez și Hailey Bieber mai au ceva în comun, în afară de faptul că l-au împărțit pe Justin Bieber. Ambele sunt pasionate de fashion, iar coincidența face să aibă gusturi comune în ceea ce privește accesoriile. 

De când i-a luat locul Selenei în inima lui Justin Bieber, fanii nu încetează să o compare pe Hailey Bieber cu Selena. Justin s-a căsătorit cu ea la doar câteva luni după ce a terminat-o definitiv cu Sel, așa că toată lumea are tendința să facă mereu comparații între cele două, fosta și actuala. Chiar dacă sunt atât de diferite, din multe puncte de vedere, Selena și Hailey, au, totuși, măcar un lucru în comun: pasiunea pentru accesorii și bijuterii. Cele două au ales același model de cercei nu o dată, ci de două ori în ultima vreme. 

#ParcAuto. Ce mașini conduce Selena Gomez și câte bijuterii pe patru roți are în garaj

Pe internet sunt o mulțime de fotografii cu Selena și Hailey de la diverse evenimente, iar dacă te uiți atent, vei observa că au purtat cercei identici, cel puțin în două situații. Este vorba despre un model tip frunză și un model statement, sub formă de semicerc, cu aceleași pietre. Cel mai probabil, ambele perechi de cercei aparțin aceluiași brand de bijuterii, iar Selena și Hailey le au în colecția personală. 

Cui i s-au potrivit mai bine?