Există o vorbă care spune că rufele murdare nu se spală în public. Și există câteva celebrități care au încălcat cu brio această regulă și s-au certat cu foștii sau cu fostele prin intermediul rețelelor de socializare. Evident că postările au făcut înconjurul internetului și au devenit, la vremea respectivă, subiect pentru presa de scandal. 

ASCULTĂ: 10 piese pe care Taylor Swift le-a compus pentru foştii iubiţi

Așa că dacă-ți vine să-l faci de râs pe fostul sau pe fosta, pe rețelele de socializare, după ce v-ați despărțit, să știi că s-a întâmplat și la case mai mari. 

Atunci când s-au despărțit, Jai Brooks a acuzat-o pe Ariana Grande că l-a înșelat. Ari nu s-a putut abține și l-a făcut cu ou și cu oțet pe Twitter.

 

Sigur îți amintești momentul acela când Justin Bieber și-a închis contul de Instagram, din cauza comentariilor la pozele cu noua lui iubită. Selena nu s-a putut abține și i-a bătut obrazul, spunând că nu ar trebui să pună o femeie mai presus decât fanii lui. Bieber a acuzat-o că se folosește de el pentru a atrage atenția și și-a dezactivat contul.

După ce s-au despărțit, Taylor Swift a dezvăluit că ea a compus ”This Is What You Came For”, hitul pe care Calvin Harris l-a lansat alături de Rihanna. Calvin Harris a dat-o în ironii și i-a zis, mai subtil, să-și vadă de noua ei relație. 

Sătulă de speculații și bârfe, Iggy Azalea a pus punctul pe ”i” și a lămurit de ce a pus punct relației cu Nick Young. Fair enough!