Cine n-a făcut măcar o dată una dintre chestiile de mai jos, să arunce primul cu piatra. Anyone? Ştiam! Pentru că oricui i se întâmplă măcar o dată să poarte două zile la rând (hai 3, dar cine numără?) acelaşi obiect vestimentar. Dar dacă asta ar fi cel mai rău...

12 lucruri dubioase pe care oamenii chiar au dat bani. Ultimul e mind blowing!

Vrem doar să ştii că li se întâmplă şi altora. Uite 7 chestii dubioase pe care oricine le face cel puțin o dată cu hainele. Evident, nimeni nu ar recunoaşte, dar noi ți le lăsăm aici:

Poartă aceeaşi pereche de jeans mai multe zile la rând. Meh! Oricum producătorii spun că nu e bine să-i speli chiar atât de des, aşa că trebuie să respecte regulile, nu?

Îmbracă un lucru chiar dacă nu a fost spălat pentru că nu au apucat să transpire când l-au purtat data trecută şi nici măcar nu miroase.

Mănâncă bucățica aia care le-a căzut pe tricou, că doar n-o să o arunce...

Se fac că n-au văzut petele de transpirație de pe un tricou.

Sau o gaură din el. Iar replica favorită e "Vaaai, când s-a întâmplat asta?"

O bluză necălcată nu e niciodată ceea ce pare. E o bluză care s-a şifonat pe drum... de parcă ar fi dormit cineva îmbrăcat cu ea

Nu există spălare mai rapidă decât aerisitul pentru 10 minute pe sârmă. Fără apă, fără detergent, fără consum de electricitate.