Un cadou pentru un nou nascut este o bicurie comuna. Atat parintii, cat si copilul sau cel care daruieste sunt entuziasmati. Posibilitatile sunt multe, iar alegerile pot sa fie facute in functie de mai multe criterii precum: aspectul, functionalitatea sau dorintele si nevoile parintilor si ale bebelusului. Iata mai jos 8 variante de cadouri pentru nou nascuti care sa impresioneze si cu care nu ai cum sa dai gres:

1. Kit amprenta mulaj

Un Kit amprenta mulaj este o varianta de cadou recomandata pentru un nou nascut. K&R BABY ofera astfel de seturi care sunt diferite ca model. Mai multe despre acestea puteti afla in link-ul urmator: https://krbaby.ro/cadouri/kit-uri-amprente-mulaj.

Un kit pentru amprenta mulaj este un cadou care are o semnificatie speciala. Parintii vor putea sa pastreze aceasta imagine pentru intreaga viata. Ei se vor putea bucura de ea amintindu-si ceea ce simteau in primele zile cand au devenit parinti. Exista variante care sunt integrate in cutii sau rame foto mai simple sau mai complexe. Asadar, este bine de stiut ca pot sa fie cu fundal de culori diferite precum roz sau albastru si ca ramele in sine au diverse marimi si aspecte.

2. Scrisoare catre copilul meu

Pentru un parinte la inceput de drum o scrisoare poate sa fie una dintre cele mai emotionante variante de cadou. Acesta poate sa scrie in ea tot ce isi doreste pentru copilul sau, cu ar vrea sa se desfasoare relatia lor si ce anume ar vrea sa invete de la el, cum sa il protejeze si cum sa consturiasca relatia pura de dragoste dintre parinte si copil. Asa ca un parinte poate sa scrie o scrisoare pe care acesta sa o deschida la o aniversare ulterioara, precum cea de 18 ani. Un cadou de suflet care va fi iubit.

3. Suzeta 

In categoria lucrurilor de care un bebelus are nevoie si pe care le poate aprecia, se afla o suzeta. Aceasta este utila si bebelusul se bucura practic de prezenta ei. Nu ai cum sa dai gres cu o asemenea alegere, asadar, este bine de tinut pe o lista a lucrurilor pe care le poti face cadou. Pentru parinte poate sa fie o bucurie atunci cand este cu un model haios, care sa iasa in evidenta.

4. Paturica pentru dormit

Din nou un cadou util, paturica este perfecta pentru orice nou nascut. Acestia se simt minunat
atunci cand sunt protejati, cand au o temperatura potrivita pentru nevoiel lor. O paturica de calitate, moale si pufoasa, poate fi o varianta pentru un cadou. Orice bebelus va beneficia de
aceasta.

5. Rama foto pentru amintiri pretioase

O rama foto pentru amintirile copilului poate sa fie un cadou placut atat pentru copil, cat si pentru parintii sai. Acestia vor face colaje si vor putea sa priveasca mereu momentele speciale ale familiei. Rama foto poate sa fie pusa atat in camera copilului, cat si in alta incapere, unde sa fie admirata de catre oricine vine in casa.

6. Carnet pentru primele amintiri

Un carnet pentru primele amintiri alaturi de copil poate de asemenea sa fie un cadou special. El poate sa fie decorat frumos, cu pagini speciale pentru fiecare zi importanta. Se poate alege unul in culoarea care reprezinta baietelul sau fetita. De asemenea se poate pune intr-o cutie speciala de tipul unui cufar. Acolo pot sa fie asezate si alte obiecte mici care sunt purtate de bebelus sau care sunt preferatele copilului. Primele amintiri pot sa fie descrise sau fotografiate. Ele sunt lipite pe paginile corespunzatoare si pot sa fie trecute ore si zile importante.

7. Pusculita animal

Niciodata nu este prea devreme pentru a strange bani pentru copil. De aceea parintii pot incepe sa puna bani pentru copil de la primele sale zile. Ei se pot tine intr-o pusculita in forma de animal, care va fi o atractie pentru copil. Desigur ca se poate face si un cont substantial pentru copil, insa in pusculita se pot strange sumele mai mici care sa fie utilizate pentru mici surprize aduse copilului. Se pot scoate banii prima data la aniversarea sa, in momentul in care a reusit sa faca un progres sau atunci cand parintii vor sa il rasfete.

8. Prosop cu animalute

Orice copil adora baia din fiecare seara. Si ce poate sa fie mai placut decat un prosop moale cu care sa fie invelit? Daca acel prosop are si forma de animal, cu urechi si culori specifice lui, atunci va atrage atentia cu atat mai mult. Va deveni cu siguranta accesoriul preferat in scurt timp si va avea toata atentia necesara. Asadar, acesta este un cadou perfect pentru un nou nascut care va simti placerea de a fi invelit in acest prosop si se va bucura de aspectul sau culorat si frumos.

Cu alte cuvinte, un cadou pentru un nou nascut poate sa fie simbolic, precum un kit amprenta mulaj, sau poate sa fie practic, precum un prosop. Indiferent de alegerea facuta, copilul se va bucura pe moment sau de-a lungul vietii de acest cadou. O amintire frumoasa, un gand pus spre binele sau, o intentie pozitiva, va fi simtita atat de catre parinti, cat si de catre copil. Un cadou este un motiv de sarbatoare, de veselie. Asadar, alegerile pot sa fie facuta in functie de criteriile fiecarui om in parte. Rezultatele vor fi cu siguranta pozitive, iar copilul va putea sa beneficieze de noi obiecte frumoase si placute pentru el.