Dragostea e oarbă, se spune, dar nici chiar aşa! Unii au fetişuri şi pasiuni atât de ciudate, încât s-au căsătorit cu cardboard-uri, perne, păpuşi sau chiar cu obiective turistice. Iar recent o tipă s-a măritat cu o... PIZZA!

Well, din fericire totul a fost o glumă pornită de la un status haios pe Internet, care le-a dat idei lui Christine şi unei prietene, fotograf.

TOP 17 cele mai DUBIOASE fotografii de nuntă pe care le vei vedea vreodată

Dacă treaba cu pizza a fost o glumiță, sunt totuşi oameni care CHIAR s-au căsătorit cu chestii care mai de care mai dubioase. Da! Cu acte!

Laura Adkins s-a măritat cu un cardboard cu Robert Pattinson. Luna de miere au petrecut-o la Los Angeles.

O păpuşă de soție este o expresie cât se poate de reală pentru acest bărbat. Everard Cunion a luat de "nevastă" o păpuşă în mărime natuală, în 2008, după ce ea a fost singura dintre 12... păpuşi care i-a demonstrat că merită.

Amy Wolfe s-a căsătorit cu un trenuleț dintr-un parc de distracții şi au trăit fericiți mai mult de 3000 de curse.

Erika La Tour Eiffel a fost soldat şi trăieşte în San Francisco, dar este căsătorită cu... Turnul Eiffel din Paris. O fi greu cu relația la distanță?

Lee Jin-gyu s-a căsătorit cu o PERNĂ care seamănă cu Fate Testarossa, personajul său favorit de anime.

WTF! Astea sunt cele mai ciudate nunți EVER. Pregăteşte-te să râzi

Această indiancă s-a căsătorit cu un şarpe. The end!

Un regizor TV din Thailanda s-a căsătorit cu iubita sa după ce aceasta a murit. Dar nu a făcut-o în mod simbolic, cum se întâmplă pe la noi, ci cu tot "tacâmul". Bine, sperăm că doar aproape tot.

Eija-Riitta Berliner-Mauer a fost căsătorită timp de 30 de ani cu Zidul Berlinului. Or fi divorțat pentru că el era prea dur şi rece?

Asiaticii au o pasiune pentru anime care trece de anumite limite. Sal9000 s-a căsătorit cu iubirea vieții luni, Nene Anegasaki, în noiembrie 2009. Ea trăieşte într-un joc pentru Nintendo numit Love Plus. Probabil partea bună e că îi închide uşor gura când are chef de ceartă.

Chinezul Liu Ye s-a căsătorit cu el însuşi. Punct!