Când mergi la o petrecere, scopul e să te simți bine cu orice preț. Iar pentru unii prețul e să-i enerveze pe ceilalți. Dacă poți, e bine să-i ignori, altfel rişti să pleci acasă mai devreme decât plănuiai.

Ăştia sunt cei mai enervanți oameni pe care îi poți întâlni la o petrecere. Ca să ştii de cine să te fereşti ;)

Iubita răsfățată

E genul de tipă care se pisiceşte orice ar spune şi care ține să o facă în mod zgomotos, mai ales când o supără "iubi".

Tipul gen "pumnii mei minte nu are"

Petrece toată seara povestind despre cât şi cu cine se bate el şi arătându-şi schemele preferate. Periculos, nu? Mai ales pentru cheful celorlalți.

DJ-ul ratat

Apare de obicei când toată lumea se simte bine şi îşi face "intrarea" cu o replică gen "stai să pun eu o piesă tare". Ce urmează ştie toată lumea: muzică de calitate îndoielnică şi piese chiar bune "tăiate" la jumate. În cel mai bun caz. Nu va accepta nicio sugestie de piesă pentru că ştie el mai bine... Să-l dea cineva afară!

Cuplul care are nevoie de o cameră

Fiecare petrecere are aşa ceva. Pentru că nu toată lumea are unde şi când, iar un party cu prietenii pare, în mod dubios, locul şi momentul perfect să-ți laşi hormonii să o ia razna. Faceți o chetă şi trimiteți-i la un hotel!

Haterul

Persoana aia căreia nu-i place mâncarea, băutura, muzica, oamenii şi care a venit doar ca să strice cheful celorlalți pentru că nu avea altceva mai bun de făcut. Nu-i dați să bea! Hatereala nu se va îneca, va fi doar ceva mai bolborosită.

Ăla care "rade" tot de pe masă.

Probabil mama l-a învățat că e frumos să mănânci tot din farfurie. Din toate farfuriile!

Butoiul fără fund

E cel către care se îndreaptă toate privirile când se aude întrebarea "Nu mai e nimic de băut?"

Fotograful de serviciu

De obicei o tipă care vrea să imortalizeze tot pe camera foto. Cu blitz, ca să fie clar! Bine, poate fi şi un tip cu un aparat foto şmecher... N-are rost să spunem de ce e tratat cu spatele de toată lumea de la un moment dat încolo.

Plictisitul

De obicei vine însoțit, ca să nu se plictisească singur. O fi şi ăsta un mod de a te simți bine...

Ăla care te tăguieşte în pozele de pe Facebook fără să-ți ceară voie

Cel mai nasol e când o face iar tu trebuia să fii în altă parte, dar te-ai "îmbolnăvit" subit ca să te scoți. Baftă la găsit scuze după faza asta!

Gazda enervantă

Are grijă să nu se verse nimic, dacă se varsă face o criză de nervi, e mereu cu ochii în patru, ca o dirigintă stresată în excursie cu elevii, verifică din când în când baia, să nu se întâmple lucruri "necurate" acolo, are grijă să stingă mereu lumina în camerele în care nu e nimeni şi te face să te simți de parcă ar trebui să stai jos, cu mâinile la spate. Data viitoare când te invită, sigur o să a gripă!