Lidia Buble nu se mai ascunde și, chiar dacă nu și-a asumat încă relația cu actorul Harlys Becerra, toată lumea a pus cap la cap informațiile și s-a prins că cei doi formează un cuplu. Artista chiar s-a afișat pe Instagram purtând obiecte care îi aparțin iubitului ei, așa cum fac îndrăgostiții.

Lidia Buble lansa în urmă cu patru ani melodia ”Cămașa”, în care cânta despre acel moment când bărbatul iubit lasă la ea o cămașă, pe care o poartă ca să își amintească de el. Artista a luat în serios mesajul melodiei din 2017 și a purtat cămașa iubitului ei, în vacanța din Ibiza unde au fost împreună. În ultima serie de fotografii postată pe Instagram, Lidia apare într-o imagine purtând o cămașă cu imprimeu colorat, maro cu albastru. Aceeași piesă vestimentară apare și în fotografiile postate de Harlys Becerra pe feed-ul lui, semn că este cămașa lui.

#MeetTheBoyfriend. Cine e Harlys Becerra, actorul cubanez care a cucerit-o pe Lidia Buble

Nu este singurul obiect vestimentar pe care Lidia l-a împrumutat de la noul ei iubit în vacanță. Cei doi apar în fotografii purtând aceeași pălărie și amândurora le stă nemaipomenit de bine cu ea. Harlys Becerra, cel care a cucerit-o pe artista noastră, are 37 de ani și este un actor de origine cubaneză. A jucat în câteva filme și seriale de succes, însă cel mai cunoscut rol al lui este cel din serialul spaniol ”Vis a Vis”, produs de aceeași echipă care a făcut și ”La Casa de Papel”. Serialul este filmat într-o închisoare pentru femei din Spania, iar Harlys joacă rolul unui polițist din penitenciar. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)