Mulți s-au întrebat cum își menține Raluka silueta de invidiat, iar secretele sunt două la număr: dietă și mult sport. Dacă la capitolul sport știm deja că Raluka are o disciplină de fier, în ceea ce privește alimentația, artista are un secret pe care puțini îl știu. 

Raluka este vegetariană de câțiva ani, iar acest lucru o ajută să aibă un stil de viață sănătos și o siluetă de invidiat. Artista a povestit, în cadrul Observatorului, că a luat decizia de a elimina carnea din alimentație după participarea la Asia Express. Raluka a fost concurentă în primul sezon al emisiunii, a făcut echipă cu Ana Baniciu și au și câștigat premiul cel mare. Experiența de acolo a determinat-o să facă o schimbare radicală în ceea ce privește alimentația și a renunțat complet la carne. Așa că, dacă cineva vrea să o invite pe Raluka la un grătar, trebuie să îi pregătească un platou generos de legume și salată și, poate, niște burgeri vegani. 

Raluka e pe val și a lansat recent piesa ”Îndrăgostiți neuniform”, o melodie sensibilă, care a ajuns direct la inimile fanilor ei. Videoclipul se bucură de peste jumătate de milion de vizualizări pe YouTube, în zece zile de la lansare și este pe locul 18 în Trending.