Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedetele și influencerii își editează excesiv fotografiile pe care le postează pe social media. Dincolo de postura atent studiată, există o mulțime de filtre și aplicații de editare cu ajutorul cărora dispare orice imperfecțiune. Iar celebritățile nu se sfiesc să le folosească. 

Din când în când, starurile sunt date de gol când le e lumea mai dragă. Fie de paparazzii, fie de urmăritorii vigilenți, care s-au săturat să vadă numai imagini atent prelucrate pe rețelele de socializare. Chiar dacă în pictoriale par perfecte, dacă te întâlnești cu ele la plajă, s-ar putea să ai surprize. Până și fotomodelele au celulită și vergeturi, au burtică uneori, care se vede în funcție de ce poartă sau de postura în care sunt surprinse. Și vedetele care pare că au fost înzestrate de mama-natură cu un ten de porțelan au coșuri, pori dilatați sau riduri. Iar cei care administrează contul de Instagram @beauty.false fix cu asta se ocupă: să demascheze falsitatea și standardele de frumusețe de pe internet. 

Imaginile pe care le postează cu diverse staruri, printre care Hailey Bieber sau Bella Hadid vorbesc de la sine. E suficient să te uiți la fotografiile puse în paralel, cu celebritățile în pictoriale versus în realitate, ca să înțelegi că perfecțiunea are un nume: Photoshop sau FaceApp. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WLCM (@beauty.false)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WLCM (@beauty.false)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WLCM (@beauty.false)