Another day, another discovery. Yep, este vorba despre TikTok, locul unde găsești ce vrei și ce nu vrei. Trendurile de pe TikTok devine virale într-un timp relativ scurt, iar utilizatorii profită de asta din plin pentru a crea cele mai nebune videoclipuri.

Thallyta Craveiro este una dintre descoperirile TikTok-ului în materie de makeup. Thallyta transformă orice imagine într-un makeup desăvârșit și își ia inspirația din tot ce o înconjoară, de la personaje de filme, de desene animate până la emoji.

Talentul ei este atât de evident, încât utilizatorii și urmăritorii ei au început deja să îi dea diverse provocări. Thallyda a început cu makeup-uri basic, după care a început să abordeze diverse teme precum Halloween, filme, iar acum a trecut la partea de emojis. Deja a realizat primul ei videoclip și a avut ca sursă de inspirație emoji-uri robot, sirenă, cer înstelat și înghețată.

Îți place ce a ieșit?

 

 

@thallytacraveiro

Makes inspiradas em emojis 🍦🌌🧜🏼‍♀️🤖 Ajudem a viralizar 🥲❤️ Qual sua favorita? #foryou #emojis #emojichallenge #emojimakeup #viral

♬ dark horse - beth 🍀