Când vezi cât de bine arată starurile pe coperțile revistelor sau la TV ai da orice să le afli secretele. Avem pentru tine 8 proceduri bizare de înfrumusețare la care apelează cele mai frumoase femei din lume.

Prețul frumuseții este uneori destul de mare (şi la propriu, şi la figurat) şi, dacă nu ne crezi pe cuvânt, poate te convingi în continuare.

Kate Hudson a dezvăluit că atunci când simte nevoia de un refresh îşi bagă fața într-o baie de gheață. Cu cât mai multă gheață, cu atât mai bune rezultatele. Şi dacă ne uităm la cât de bine arată, probabil că metoda asta chiar funcționează.

Demi Moore este fan hirudoterapie. Am folosit cuvântul ăsta pompos ca să evităm să spunem cuvântul "lipitori". Brrr! Îți închipui creaturile alea mici şi negre pe pielea ta, sugându-ți sângele? Se pare că actriței îi place, iar rezultatele, să recunoaştem, sunt vizibile.

Victoria Beckham este una dintre cele mai "prețioase" staruri, dar are un secret de frumusețe destul de dubios: o mască de față cu excremente de privighetoare, care are rolul de a da luminozitate tenului şi de a preveni acneea.

Hailey Baldwin foloseşte o cremă hidratantă "îmbogățită" cu propriul ei sânge. Atât am avut de zis!

Cate Blanchett scapă de efectele trecerii anilor cu injecții cu celule stem extrase din prepuț. Yep, ați citit bine!

Jennifer Lopez nu îşi arată deloc vârsta, iar secretul ei se pare că stă într-o mască cu colagen în a cărei compoziție intră placentă umană. Rezultatul? Hidratare şi elasticitate perfecte.

Fergie nu vrea să audă de botox, dar l-a înlocuit cu venin de şarpe.

Lady Gaga are, în mod paradoxal, una dintre cele mai "cuminți" metode de înfrumusețare: foloseşte o bandă adezivă specială pentru a-şi întinde pielea şi a evita formarea ridurilor. Nimic bizar, după cum vedeți. Dar nu putem să nu ne întrebăm cum arată când îşi întinde fața...