Vara n-ar fi vară fără caniculă şi umiditate crescută şi orice tipă ştie că e aproape imposibil să te aranjezi şi să şi țină machiajul sau coafura.

Cum să arăți PERFECT la plajă. Culorile care îți scot în evidență bronzul

Ladies, am găsit câteva trucuri care vă fac viața mai uşoară pe căldurile astea! Merită încercate!

Te enervează puful de la marginea frunții, care se zburleşte tot timpul, mai ales când bate vântul sau e umiditate? Rezolvi problema cu o periuță de dinți şi cu fixativ. Tadaam!

Te enervează când ți se usucă mascara? Rezolvi problema cu câteva picături de ochi. Poți folosi şi cremă, dar s-ar putea să usture ca naiba dacă se scurge.

Vrei părul drept, dar îți place să-ți faci bucle din când în când? N-ai nevoie şi de placă şi de ondulator. Ajunge placa de îndreptat şi puțină îndemânare ;)

Vremea sandalelor e destul de agresivă cu picioarele. Dacă n-ai cum sau pur şi simplu nu te duci la pedichiură, poți să faci un scrub perfect acasă. Şi ieftin! Un cartof tăiat în două, nişte sare de mare şi uite aşa o să ai picioare curate şi fine ;)

Oțetul de cidru de mere face minuni pentru părul chinuit prin soare. La fel şi masca din avocado, ou, miere si ulei de cocos.

Dacă te-ai săturat să ți se scurgă machiajul de pe față, poți să încerci să îl fixezi cu uscătorul de păr, setat pe rece. Te şi răcoreşti şi unii zic că funcționează!

Cu plăcere!