Alina Eremia a trecut la look-ul de vară și și-a surprins fanii de pe Instagram cu o coafură originală. Artista a apărut cu trei nuanțe diferite în păr și a primit peste 20.000 de like-uri într-o zi de când au fost publicate fotografiile. 

Face ce face și își cucerește urmăritorii de pe Instagram cu fiecare postare de pe feed. Alina Eremia s-a transformat într-o versiune originală de Barbie și a ales să își asorteze părul cu outfit-ul. Artista a purtat o rochie într-o nuanță de mov deschis, cu un imprimeu cu buze roz și roșii și a optat pentru o coafură cu două cozi, una cu nuanțe de mov, una cu șuvițe roz. Cel mai probabil, Alina nu și-a vopsit permanent părul, ci a apelat fie la nuanțator, fie la extensii colorate. Cel care i-a făcut coafura este Adonis Enache, unul dintre hairstyliștii preferați ai artistei. 

Este pentru a doua oară în ultima săptămână când Alina Eremia apare pe Instagram cu altă nuanță de păr față de blondul platinat pe care îl are de ani buni. Artista a purtat recent o perucă cu o tunsoare bob și nuanțe de portocaliu, iar look-ul a fost pe placul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Așa arată Alina cu tunsoare bob și părul portocaliu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)