Gina Pistol și-a revenit spectaculos după naștere și a scăpat rapid de mare parte din kilogramele acumulate pe parcursul celor nouă luni. Frumoasa mămică le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram cum arată talia ei acum și le-a împărtășit câteva ponturi despre ce a folosit ea și a ajutat-o.

La două săptămâni de când a devenit mămică, Gina Pistol s-a afișat într-o pereche de colanți mulați pe Instagram. Proaspăta mămică și-a revenit spectaculos după ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine și este din ce în ce mai aproape de a-și recăpă silueta de dinainte să rămână însărcinată. Iubita lui Smiley a apelat la câteva trucuri pe care le cunosc femeile care au născut recent. A povestit pe stories că lenjeria special concepută pentru perioada de după naștere și colanții de compresie au ajutat-o să scape de burtică în timp record. 

#MeetJosephine. Gina Pistol, prima imagine cu micuța ei. ”Mă topesc de dragul ei”

Gina Pistol a avut probleme cu retenția de apă în timpul sarcinii și nu a făcut un secret din acest lucru. Vedeta a povestit în mai multe ocazii că a acumulat mai multe kilograme decât și-ar fi dorit, din cauza retenției de lichide în țesuturi. Odată ce a născut, problema a dispărut de la sine, iar Gina Pistol arată excelent, având în vedere că a devenit mămică de doar două săptămâni.