La o lună de când a devenit mămică, Gina Pistol a reușit să scape de mare parte din greutatea acumulată în timpul sarcinii, fără prea mult efort. Vedeta a stat de vorbă cu fanii ei de pe Instagram și le-a spus câte kilograme a reușit să dea jos și cum. 

Gina Pistol a fost una dintre gravidele mai puțin norocoase și a acumulat mai multe kilograme decât și-ar fi dorit, în timpul sarcinii. Chiar dacă nu a spus niciodată la ce greutate ajunsese, retenția de apă a fost o problemă cu care s-a confruntat în ultimul trimestru de sarcină. Acum, după mai bine de o lună de când a născut și după ce a scăpat de mare parte din kilogramele acumulate pe parcursul celor nouă luni, Gina Pistol a recunoscut că ajunsese la aproape 80 de kilograme înainte să o aducă pe lume pe micuța Josephine. ”Rămâne între noi, dar acum, la cinci săptămâni și câteva zile, am 65”, a spus Gina într-un Insta Story postat în weekend. 

Enough is enough. Gina Pistol, scoasă din sărite de haterii de pe Instagram: ”Cel mai periculos animal...”

Vedeta a dezvăluit că nu a făcut niciun efort pentru a slăbi repede, ci a lăsat organismul să se refacă. A ales un regim alimentar echilibrat, care cuprinde trei mese și două gustări, și a spus că plănuiește să înceapă să facă și sport, dar mai are puțin de așteptat până când va fi complet refăcută. Gina a născut prin cezariană și în primele șase săptămâni după naștere nu are voie să facă efort fizic. 

Așa arată Gina la puțin peste o lună de când a devenit mămică:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)