La mai puțin de o lună de când a născut al doilea copil, Cardi B și-a reluat aparițiile publice. Rapper-ița a revenit în forță și a fost prezentă la Paris Fashion Week, unde a purtat două ținute semnate Mugler. 

Cardi B a avut nevoie de mai puțin de o lună pentru a reveni la formele care au consacrat-o. Pe 4 septembrie, artista a născut cel de-al doilea copil al ei și al lui Offset, iar la mai puțin de o lună, a avut curajul să îmbrace două rochii extrem de mulate. Cardi a participat la expoziția de la Musée des Arts Décoratifs, dedicată designer-ului Thierry Mugler și a purtat două rochii semnate de celebra casă de modă. 

Una dintre ținute a fost o rochie roșie, cu paiete și decolteu adânc, mulată pe talie, cu un accesoriu statement, cu pene. Cel de-al doilea outfit a fost un corset negru, foarte cambrat, una dintre piesele distinctive ale casei de modă. În partea de jos, rochia a fost dintr-un voal transparent. Proaspăta mămică a asortat un machiaj de seară și o coafură retro, care le-a adus aminte multora de Marilyn Monroe. 

Așa arată Cardi B la mai puțin de o lună de când a născut: