Gina Pistol profită de orice ipostază amuzantă în care o surprinde pe fiica ei, pentru a împărtăși momentele cu cei care o urmăresc pe Instagram. Vedeta i-a găsit deja un nume de alint micuței Josephine și s-a inspirat din desenele animate. 

Chiar dacă au hotărât să nu îi arate chipul pe internet, cel puțin deocamdată, Smiley și Gina Pistol postează constant pe stories și pe feed imagini cu fetița lor. Recent, proaspăta mămică și-a surprins bebelușa într-o ipostază adorabilă și nu a putut să rateze momentul, așa că a filmat-o și le-a arătat și celor care o urmăresc pe Instagram cât de simpatică este. În imaginile surprinse de mama ei, micuța Josephine dădea din picioare agitată, așa că Gina a numit-o ”Happy Feet”, inspirată de animația cu pinguini. 

Sweet beginning. Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol și ce apreciază artistul cel mai mult la iubita lui

Gina și Smiley au devenit părinți la începutul lunii martie și de atunci nu își mai încap în piele de fericire. Micuța Josephine îi ține ocupați tot timpul, dar au ales să nu apeleze la ajutoare și să aibă grijă doar ei de fetița lor. Smiley a dezvăluit că cea mică are trăsături atât de la el, cât și de la mama ei și că este o combinație extrem de reușită între ei. Cei doi părinți nu au de gând să le facă cunoștință cu fetița lor fanilor de pe internet prea curând, iar Smiley a explicat că atunci când Josephine va fi destul de mare încât să își dea acordul să apară pe internet, atunci va posta imagini cu ea. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)