Shakira și Gerard Pique, formează de mai bine de 7 ani, unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul mondial. Relația lor a început după Campionatul Mondial din 2010, din Africa de Sud, iar faptul că ea este cu 10 ani mai mare ca fotbalistul n-a fost un impediment în calea fericirii lor. Mai mult, cei doi au și doi copii împreună: Milan, 4 ani, și Sasha, 2 ani. 

De curând, Shakira le-a dezvăluit fanilor ei, printr-o melodie, cum s-au cunoscut și ce a atras-o la fotbalist.

Orlando Bloom, prima declarație după despărțirea de Katy Perry. Uite ce a spus!

“Me enemore” e despre începuturile relației lor. “Viața a-nceput să se schimbe / În noaptea când te-am cunoscut … Aveam pe mine sutienul cu dungi / Și părul pe jumătate aranjat / Mi-am spus: Tipul ăsta e încă un puști / Ce-o să mă fac?”, cantă Shakira, care a dezvăluit și ce a atras-o la Pique: “Uite cât e de frumos / Ce gură rotundă / Îmi place barba lui…Uite ce ochi frumoși”.

VIDEO: Așa arată cuibușorul de nebunii al Selenei Gomez

Shakira recunoaște că i-a fost teamă că Pique n-o va observa, însă cu câteva păhărele de Mojito, au dansat și s-au îndrăgostit.

 

Shakira și Pique s-au cunoscut la filmările videoclipului “Waka Waka”, înainte de Mondialul din 2010. El i-am cerut numărul, iar apoi au început să vorbească prin mesaje. S-au mai văzut abia la finala turneului mondial, când ea urma să cânte la festivitatea de închidere. Ăla a fost momentul care a aprins definitiv scânteia.