Justin Bieber nu scapă nicio ocazie să îi declare public dragostea soției lui. Biebs a postat o fotografie cu Hailey pe contul lui de Instagram și i-a cucerit pe loc pe cei care au văzut-o. 

După ce a filmat un videoclip nou pentru piesa ”Anyone”, împreună cu Hailey, Biebs își declară din nou iubirea pentru ea, de data aceasta printr-o fotografie. Justin a postat pe contul lui de Instagram o poză cu Hailey Bieber în cea mai naturală ipostază, nemachiată și cu pistrui. Chiar dacă nu este cea mai fericită ipostază și cel mai bun unghi, Biebs a vrut să le transmită fanilor lui că își iubește soția indiferent cum ar arăta și a scris în dreptul fotografiei: ”The sweetest”. 

Imaginea a adunat aproape 2,5 milioane de like-uri în câteva ore, iar comentariile au fost dintre cele mai diverse. În timp ce unii au apreciat frumusețea naturală a lui Hailey, alții au glumit și au spus că de fapt ea a postat fotografia de pe contul lui. Până una-alta, așa a simțit Biebs să-și declare dragostea pentru soția lui. Adorabil sau ce?