Astăzi, când postul Antena 1 împlineşte 27 de ani de existență pe piața media, proiectul ambițios Ajut eu! revine cu o nouă ediție în care românii de pretutindeni au din nou posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoția binelui. După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorințe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca unele noi să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colțurile lumii, în cadrul galei-maraton Ajut eu!, difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1. 

    „Am simțit dintotdeauna că stă în puterea oamenilor să schimbe destine. Mereu, când sar în ajutor, o fac pentru un crez al meu, acela că binele se duce şi se împrăştie peste tot, că din bine se face un lanț nesfârşit!”, a declarat Alessandra Stoicescu, completând: „Anul acesta, cu fiecare faptă bună, ne simțim şi mai mult împreună. Da, suntem la distanță, dar mai aproape ca oricând!”. 

    Mihai Morar spune, din nou, „Ajut eu!” şi în acest an: „Mă bucur că suntem deja la a doua ediție Ajut eu!. Am fost impresionat să descopăr pe platforma campaniei atât de multe dorințe altruiste şi motivaționale şi atât de mulți oameni pregătiți să sară în ajutor. Acesta cred că este cel mai nobil lucru pe care îl putem face noi, oamenii!”, a mărturisit Mihai Morar. La rândul lui, acesta a primit de foarte multe ori ajutor de la oameni necunoscuți. „Cred că asta este ceea ce se numeşte dragoste necondiționată, atunci când nu ştii dacă vei mai vedea vreodată în viața ta acea persoană, dar nu eziți să o ajuți. Cred că e cea mai pură formă de compasiune şi gestul care ne face oameni între oameni!”. 

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre situațiile în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru întreaga omenire. 

Amalia Năstase, Antonia, Adelina Pestrițu, Selly, Cuza de la Noaptea Târziu, Răzvan şi Dani, Tequila, Andra Gogan, Mirela Vaida, Alina Puşcaş, Cosmin Seleşi, Iuliana Beregoi, Şerban Copoț, Dan Badea, Fabuloasele Alina Tănasă şi Diana Enciu, Otravă, Carmen Grebenişan, Adda şi Cătălin Rizea, AMI, Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu, Cristi Iacob, Gabriela Szabo, Ozana Barabancea, Laura Lavrig, Nicole Cherry, Amna sau Cocuța şi Bogdan Boantă Amna sunt doar câteva dintre vedetele care nu au stat pe gânduri şi s-au alăturat şi în acest an campaniei Ajut eu!.  

 #emotiedeneoprit #norocdeneoprit #romanideneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.