Oamenii obișnuiți intră pe Tinder atunci când vor să agațe sau, mai nou, pe Facebook Dating. Dar vedetele și influencerii au o aplicație creată special pentru ei, la care apelează atunci când vor să cunoască pe cineva online, dar să aibă parte și de discreție totală. Well, partea cu discreția nu funcționează chiar întotdeauna. 

Raya se numește aplicația de dating la care au acces doar vedetele și influencerii. Deși ea există deja de câțiva ani, abia recent a revenit în atenția publicului, odată cu apariția unui filmuleț cu Ben Affleck, care a devenit viral. Clipul de câteva secunde cu actorul a fost postat pe TikTok de către o tipă care i-a dat match și apoi unmatch pe Raya, crezând că este un cont fake și nu actorul însuși. Actorul s-a filmat în timp ce o ruga pe fată să îi dea din nou match, încercând să o convingă că este chiar el și nu un cont fake. Se întâmpla cu puțin timp înainte ca el să se îmapce cu Jennifer Lopez și să nu mai aibă nevoie de aplicații de dating. 

 

@nivinejay

Sorry Ben 🥺🥱 ##raya ##benaffleck ##dating ##fyp

♬ original sound - Amir Yass

Ben Affleck nu e singurul care s-a dat de gol că folosește aplicația. Și alte vedete au recunoscut, în trecut, că apelează la Raya uneori, sau au fost date de gol de alți utilizatori. Printre celebritățile care au folosit măcar o dată aplicația pentru a-și găsi perechea se numără starul din Friends, Matthew Perry, Demi Lovato, Lizzo, Chelsea Handler, Drew Barrymore și lista rămâne deschisă. Acestea sunt starurile care au recunoscut că folosesc aplicația, dar lista utilizatorilor care nu au declarat public că au un profil acolo este, probabil, mult mai amplă. 

Fondată în 2015, Raya este o aplicație de dating și networking destinată persoanelor publice. Discreția și protecția datelor sunt reguli stricte pe platforma Raya, iar pentru a deveni membru trebuie să fii invitat de cineva care este deja în comunitate. Poți aplica și pe cont propriu, dar criteriile de selecție a membrilor noi sunt destul de stricte. Abonamentul pentru aplicație costă 7.99$ pe lună.