Antonia a moștenit frumusețea de la mama ei și i-a transmis-o mai departe fiicei ei, Maya. Artista are o mamă de nota zece și au pozat împreună pentru un brand de bijuterii.

Frumusețea este trăsătură moștenită din generație în generație în familia Antoniei. Artista se poate lăuda că a moștenit trăsăturile fizice de la mama ei, iar cel mai bine se poate observa acest lucru în fotografiile în care apar împreună. Antonia și mama ei, Denise, au făcut recent un shooting pentru a promova un brand de bijuterii de lux, iar cei care au văzut fotografiile nu au putut să nu remarce cât de bine arată mama Antoniei.

Donatella, is that you? Așa ar arăta Antonia dacă ar exagera cu operațiile estetice

Denise Iacobescu are 53 de ani și a devenit mamă când era foarte tânără, la fel ca Antonia, așa se face că acum este bunică, are trei nepoți din partea fiicei ei, dar oricine le-ar putea lua drept surori sau prietene. ”Pur și simplu eu! 53... puțin băiețoasă (ca stil și gesturi)... puțin feminină. Sunt în acea etapă a vieții mele în care sunt fericită cu mine. E așa de bine!”, a scris mama Antoniei pe Instagram, în dreptul unei fotografii postate recent.