Băieții de la BTS se pregătesc să lanseze o piesă nouă, dar până atunci, și-au surprins fanii cu o altă surpriză. Doi dintre cei fantastici și-au colorat părul pentru a marca momentul lansării videoclipului ”Butter”. 

Fac ce fac și își mai surprind fanii cu câte ceva. Băieții de la BTS s-au plictisit de look-urile lor și, după ce au filmat videoclipul piesei ”Butter”, au decis că e o idee bună să îl promoveze cu look-uri noi. Pe site-ul BTS Global Official Fanclub au apărut primele fotografii cu noile look-uri ale celor șapte băieți și, dacă la unii dintre ei schimbarea a fost discretă și aproape insesizabilă, ei bine RM și J-Hope au făcut alegeri de-a dreptul îndrăznețe. Deși a declarat că nu va mai reveni niciodată la culoarea roz, RM se pare că s-a răzgândit rapid și s-a afișat cu o culoare roz pudrat în păr. J-Hope a ales o nuanță de blond clasic, asemănătoare cu cea pentru care a optat și Billie Eilish recent. 

Fetele de la Blackpink, mai tari decât băieții de la BTS. Câte videoclipuri de un miliard de vizualizări au?

Piesa pe care băieții o promovează intens în ultima vreme se numește ”Butter” și urmează să fie lansată pe 21 mai. Este a doua melodie în limba engleză a lor, după ”Dynamite”, hitul cu care au cucerit planeta anul trecut și care a bifat record după record. Prima melodie a unei trupe K-pop care a ajuns number one în topul Billboard USA, clipul a cărui premieră a fost vizionată de un număr-record de persoane și lista poate continua. Acum, băieții sunt pregătiți să cucerească piața muzicală cu ”Butter”, dar până la lansare, așa arată look-urile pentru care au optat: