Artiștii K-pop sunt idoli pentru milioane de tineri, care le urmăresc fiecare mișcare. Nu doar muzica este cea care îi recomandă, ci și felul în care arată, se îmbracă și se poartă. Nu e de mirare că tinerii încearcă să recreeze look-urile lor sau să se inspire din ținutele lor din videoclipuri.

Și au de unde se inspira! Putem spune că idolii K-pop au devenit un fel de influenceri pentru tinerii din întreaga lume. Una dintre cele mai populare platforme de entertainment, Talko, a făcut un clasament al celor mai bine îmbrăcați artiști K-pop și, dacă le dai un follow pe rețelele de socializare, vei găsi inspirație pentru orice outfit. So, nu te mai ținem în suspans, ei sunt artiștii K-pop care le au cu fashion-ul:

Joy de la Red Velvet. A început să cânte în 2014 și, de atunci, a cochetat și cu actoria și a apărut în câteva producții asiatice. Stilul ei vestimentar poate inspira de la adolescente până la femei în toată firea. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joy (@_imyour_joy)

V de la BTS. Toți băieții de la BTS știu să se îmbrace bine, dar niciunul nu întoarce privirile așa cum o face V. Părul colorat și pasiunea pe care o are pentru brand-urile de lux l-au transformat într-un fashion icon pentru adolescenți. 

Jennie de la BLACKPINK. Solista celei mai tari trupe K-pop de fete se remarcă prin stilul vestimentar hip-hop, cu accente clasice. Milioane de adolescente sunt inspirate de cum se îmbracă, iar pasiunea ei pentru frumusețe a fost încununată de faptul că a devenit ambasador pentru produsele de beauty ale brand-ului Chanel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J (@jennierubyjane)

Yura de la Girl's Day. Naturalețea cu care poartă orice haină, fie că este o piesă no-name sau una de designer a făcut-o să fie urmărită de foarte multă lume. Are o pasiune pentru rochii și piese vestimentare care îi pun în valoare feminitatea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YURA (@yura_936)

G-Dragon de la BIGBANG. Liderul trupei s-a făcut remarcat prin stilul lui vestimentar rebel și original. Declarația lui, ”Nu-ți fie teamă. Nu există răspunsul corect în fashion”, a devenit citatul preferat al celor care îi copiază stilul vestimentar.