Antonia face ce face și își surprinde fanii cu ipostaze care mai de care mai sexy. Artista a postat pe Instagram o serie de fotografii cu ea în costum de baie și i-a întrebat pe cei care o urmăresc care este preferatul lor. 

Antonia are o siluetă care îi permite să poarte orice, iar în materie de costume de baie, ecuația este simplă: indiferent ce model ar alege, o avantajează. Artista știe cum să își pună în valoare formele și musculatura tonifiată și alege întotdeauna outfit-uri care o avantajează. Atunci când este în vacanță sau merge la piscină, artista întoarce toate privirile, indiferent ce costum de baie ar purta. 

#GlowyLook. Antonia și-a cucerit fanii cu un look de vară. 200.000 de oameni au văzut imaginile

De data aceasta, Antonia s-a afișat pe Instagram purtând trei costume de baie modele diferite și i-a întrebat pe cei care o urmăresc care este preferatul lor. Fotografiile au adunat aproape 90.000 de aprecieri și sute de comentarii. Unul dintre urmăritorii Antoniei a punctat într-un comentariu: ”Cine a văzut costumele să ridice două degete!”, sugerând că băieții au fost acaparați de model și au uitat de costume. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)