AntenaSport te provoacă la concurs. Participă la "Brazilienii României" și fă echipă cu cel mai bun marcator străin din istoria României

Brazilianul Eric a jucat la 4 echipe din România (Gaz Metan Mediaș, Pandurii Tg. Jiu, Viitorul și Voluntari) pentru care a marcat peste 70 de goluri, fiind cel mai bun marcator străin din Liga 1. 

Acesta a ajuns celebru în Europa după golul din foarfecă marcat în poarta Fiorentinei, în 2013, pe vremea când juca la Pandurii Tg. Jiu. Reușita a fost inclusă de UEFA în topul celor mai frumoase goluri înscrise vreodată în această competiție.

Eric i-a provocat pe fani la un concurs de măiestrie cu mingea. Acesta conține 3 probe, iar fanii pot câștiga premiile puse în joc la fiecare dintre ele.

Prima probă este cea de ”freestyle”. Orice brazilian este magician cu mingea, iar Eric nu face excepție. Poți să ții mingea pe cap, să o ridici de jos cu o schemă spectaculoasă sau să faci jonglerii cu ea? Trimite-ne filmarea ta, mergi în marea finală și Eric te premiază.

 

 

 

A doua probă este cea a ”golurilor imposibile”. Ceva în genul celui dat de Eric cu Fiorentina. Pare simplu când îl privim la televizor, nu? Filmează-te când dai gol dintr-o poziție imposibilă și intră în concurs alături de Eric.

 

 

Ultima probă este cea în care trebuie să lovești transversala din poziții cât mai dificile, de la distanță, sau cu procedee spectaculoase. Probabil cea mai cunoscută demonstrație de acest gen a fost clipul viral cu Ronaldinho de acum mai bine de 10 ani. ”Oare a fost pe bune? Nici acum nu îmi dau seama”, spune Eric despre imaginile în care legenda Barcelonei lovește transversala de mai multe ori la rând, fără să lase mingea să cadă jos.

Așadar, vara asta facem spectacol împreună!  Brazilianul Eric dă lovitura de start în cel mai tare concurs din această vară! Filmează-te când faci scheme cu mingea, când dai goluri din poziții imposibile și când lovești transversala. Urcă imaginile pe brazilienii-romaniei.antenasport.ro, intră în concurs și câștigă premiile puse în joc!

Înscrierile durează până pe 2 august așa că grăbește-te și prinde un loc în echipă!