Românii au fost din nou alături de echipa naţională aseară, în confruntarea cu Finlanda din Nations League, transmisă în direct de Antena 1. Meciul naţionalei s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Tot aseară, telespectatorii au spus „Hai, România! În fiecare zi!”, alături de Adrian Mutu şi prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel, în emisiunile cu acelaşi nume, difuzate înainte şi după partida naţionalei. 

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al confruntării Finlanda – România (21:45 – 23:38), lider detaşat de audienţă, cu 7.6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 26.9%, urmată de Pro TV, cu 6.4 puncte de rating și 22.5% cota de piață. Şi la nivelul întregului public urban, confruntarea tricolorilor s-a impus ca lider de audienţă, cu 7.6 puncte de rating şi 22.7% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 6.2 puncte de rating şi 18.5% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.8 puncte de rating și 22.6% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.3 puncte de rating şi 18.4% cota de piaţă. În minutul de aur, 23:36, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau meciul Finlanda-România, comentat în direct de către Andrei Rădulescu și Felix Drăghici. 

Naționala României a remizat cu Finlanda, la Helsinki, scor 1-1, în penultimul meci din UEFA Nations League. Golurile partidei au fost marcate de Pukki (min. 12), respectiv Tănase (min. 52). În urma acestui rezultat, tricolorii sunt pe ultimul loc în grupă, cu doar patru puncte.