Show-ul Te cunosc de undeva! și-a desemnat aseară câștigătorul celui de-al 15-lea sezon al transformărilor: AMI. Artista a obținut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și de colegii nefinaliști: Adda, Jojo, Tavi şi Toto. În finala prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, AMI şi-a dat examenul suprem pe scena transforming show-ului, cu rolul lui Britney Spears. 

 

Finala celui de-al 15-lea sezon a condus clasamentul audiențelor în rândul publicului din mediul urban, cu o audiență medie de 9.8 puncte de rating şi 21.8% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 8.7 puncte de rating şi 19.4% cota de piață. În minutul de aur, 20:51, peste 2.3 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau finala transforming show-ului. Aseară, Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time (19:00 – 23:00), în rândul publicului din mediul urban, înregistrând o medie de audiență de 9.1 puncte de rating şi o cotă de piață de 20.1%.

 

„Înainte de a începe această gală, finala, eu deja eram câştigată, pentru că v-am câştigat pe voi toți! Vreau să împart acest titlu cu voi toți, îl meritați fiecare! Sunt foarte emoționată, sincer nu mă aşteptam să câştig. Au fost nişte momente excepționale în seara asta. Vă sunt recunoscătoare tuturor şi vouă, celor de acasă. A fost o onoare să fac parte din acest proiect. Vă am pe toți în suflet, vă iubesc şi vă prețuiesc. Sunt cea mai fericită că mi-ați dat ocazia să mă autodepăşesc!”, spune câștigătoarea AMI. 

 

Pe locurile următoare s-au clasat Adriana şi Romică (locul II), care au adus pe scena transforming show-ului un fragment din filmul O floare şi doi grădinari, Monica şi Marcel (locul III), care i-au imitat pe Alla Pugacheva şi Ivan Rebroff şi Liviu şi Andrei (locul IV), care aseară au interpretat două etape diferite ale aceluiaşi personaj – Gică Petrescu.