Dezbaterea dintre Donald Trump și Joe Biden a fost fără niciun dubiu unul dintre cele mai importante evenimente politice recente.

Așa cum era de așteptat, Alec Baldwin nu a ratat momentul pentru a-l parodia încă o dată pe președintele american. Astfel, Baldwin şi Jim Carrey au parodiat dezbaterea Trump-Biden în emisiunea "Saturday Night Live" și au făcut un spectacol excelent. Cu cei doi în prim plan, începutul celui de-al 6-lea sezon al emisiunii de satiră a fost unul de senzație. 

Ca și în alte episoade în care a parodiat diverse momente importante din viața politică, Alec Baldwin l-a interpretat pe președintele american, Donald Trump. Lui Jim Carrey i-a revenit rolul de a intra în pielea lui Joe Biden. Chris Wallace, moderatorul dezbaterii, a fost interpretat de Beck Bennett. 

„Ne-am gândit că este important să o revedem, deoarece ar putea fi singura dezbatere prezidențială. Și a fost destul de amuzant de urmărit atâta timp cât nu locuiești în America”, a fost mesajul transmis la începutul show-ului.  

Clipul parodiei postat pe Youtube a depășit 23,8 milioane de afișări și continuă să crească.

Jim Carrey, unul dintre regii comediei

Jim Carrey este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din istoria recentă. O mare parte din succesul uriaș de care s-a bucurat se datorează rolului detectivului Ace Ventura. Astfel, în Ace Ventura: Pet Detective, lansat în 1994, el a fost inclusiv co-scenarist. Iar un an mai târziu a apărut și Ace Ventura: When Nature Calls. Pentru prestația din primul film, Jim Carrey a fost nominalizat și la un premiu la MTV Movie & TV Awards. Iar succesul acestui film a dus și la apariția unui joc cu numele Ace Ventura: Pet Detective, lansat de compania Playtech în 2015, ce poate fi jucat în Casa Pariurilor Casino. Jocul are o grafică foarte bună, iar printre simboluri îl găsim pe Ace în diverse ipostaze, dar și pe prietenele sale animalele. Jocul are și o dinamică foarte bună și poate fi accesat aici.

Cât privește proiectele de actualitate ale lui Jim Carrey, actorul o să interpreze rolul lui Joe Biden în tot sezonul show-ului de comedie Saturday Night Live. De curând, Carrey a lansat și o carte de memorii, „Memoirs and Misinformation”, în care a mărturisit că marea sa iubire a fost Renee Zellweger, deși cei doi au fost împreună doar un an de zile. 

Un alt rol emblematic pentru Jim Carrey a fost cel din "The Mask", film lansat în 1994. Despre o continuare a acestuia, Carrey a spus în acest an că ar face-o doar dacă pelicula ar fi realizată de un producător cu adevarăt nebun.

Alec Baldwin, premiat la Gala Emmy Awards

Pe Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani, ne-am obișnuit deja să îl vedem în producțiile în care îl parodiază pe Donald Trump și vom mai avea ocazia în noul sezon al SNL. Actorul, care a devenit din nou tată în luna septembrie 2020, a fost și recompensat cu un premiu important pentru prestația sa. În 2017, el a obținut cel mai prestigios premiu de televiziune din SUA: “Emmy” pentru cel mai bun actor secundar în serial de comedie. Asta chiar dacă președintele american nu este tocmai mulțumit de cum il imită simpaticul actor. Adevăratul Trump a scris pe Twitter că interpretarea lui Alex Baldwin este „lipsită de haz” sau chiar “imposibil de privit”. Dar Baldwin continuă să își facă treaba, mai ales că nu este singurul artist pe care s-a supărat Trump în ultimii ani.