Inna și Deliric formează un cuplu de ceva timp, dar sunt destul de discreți în ceea ce privește viața personală. Cei doi se afișează destul de rar împreună, iar momentele când apar în ipostaze tandre sunt cu atât mai prețioase. În timp ce Inna postează non-stop pe Instagram, iubitul ei este mult mai discret.

Deliric și Inna sunt perfect match și formează unul dintre cele mai cool cupluri din muzica de la noi. În timp ce Inna e foarte transparentă în ceea ce privește viața ei, Deliric este mult mai discret. Așa se face că unii fani nu știu prea multe lucruri despre el, cum ar fi câți ani are sau cum îl cheamă în buletin. Răzvan Eremia, pe numele lui adevărat, este cu patru ani mai mare decât Inna. Artistul are 38 de ani, în timp ce iubita lui - 34, diferența ideală de vârstă, după anumite standarde. 

New look. Inna s-a afișat pe Instagram cu o coafură nouă. Îi stă bine așa?

Inna și Deliric sunt împreună de aproape un an. Primele zvonuri despre idila lor au început să circule în vara lui 2020 și, pe principiul nu iese fum fără foc, Inna a rupt tăcerea și a confirmat relația: ”Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a transmis Inna pentru revista Elle, anul trecut. Cei doi au petrecut împreună timpul în izolare și au fost în vacanțe împreună în ultimul an. La începutul lui 2021, Deliric și-a însoțit iubita în Dubai, unde a filmat videoclipul ”Flashbacks”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deliric (@deliric)