Formează unul dintre cele mai fresh cupluri din muzică și plănuiesc să își întemeieze o familie, chiar dacă sunt foarte tineri. Vorbim despre Cleopatra Stratan și Edward Sanda, care s-au mutat recent împreună și intenționează să își unească destinele cât mai curând. 

Chiar dacă sunt foarte tineri, Edward și Cleopatra sunt convinși că sunt suflete-pereche și nu pierd timpul deloc. Cei doi artiști au o relație de mai bine de un an, s-au logodit, iar recent s-au mutat împreună. Cuplul de îndrăgostiți este decis să facă pasul cel mare, chiar dacă amândoi sunt tineri. Între ei este o diferență de vârstă de cinci ani, în favoarea lui Edward. Artistul împlinește în luna iulie 24 de ani, în timp ce logodnica lui a devenit majoră anul trecut, urmând să împlinească 19 ani la toamnă. 

Love is in the air. Șapte momente în care Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost #CoupleGoals

Până acum, cei doi au avut o relație care s-a desfășurat mai mult la distanță și au făcut naveta între Chișinău și București, pentru că artista era încă la liceu. Odată cu absolvirea, Cleopatra nu a mai avut niciun motiv să stea în Republica Moldova și și-a făcut bagajele, pentru a se muta împreună cu iubitul ei. Acest pas fiind făcut, toată lumea se întreabă când va avea loc nunta, mai ales că Edward și-a cerut deja iubita în căsătorie. Potrivit declarațiilor lor, evenimentul ar urma să aibă loc în decursul acestui an, sub forma unei ceremonii restrânse, la care să participe doar familia și prietenii apropiați.