Formează unul dintre cele mai solide cupluri din muzică, au împreună doi copii și nu este exclus să facă pasul și către altar în curând. Vorbim despre Antonia și Alex Velea, în caz că nu te-ai prins deja. Îi cunoaște toată lumea, probabil că le asculți piesele și îi urmărești pe rețelele de socializare, dar știi câți ani au?

Alex Velea și Antonia formează un cuplu din 2013, iar anul acesta au sărbătorit opt ani de relație în cel mai romantic mod: au plecat într-o vacanță în doi în Maldive. Escapada lor s-a suprapus și cu ziua de naștere a lui Alex Velea, care a împlinit 37 de ani primăvara aceasta. Iubita lui este cu cinci ani mai mică și a suflat în lumânări cu o lună înaintea lui Velea. Antonia avea 24 de ani atunci când l-a cunoscut pe Alex și era în plin proces de divorț de primul ei soț și tatăl Mayei, Vincenzo Castellano. Relația dintre ea și Alex Velea a evoluat rapid și, de-a lungul celor opt ani de iubire, s-au născut cei doi băieți ai cuplului: Dominic și Akim. 

Misterul a fost elucidat! Cu cât este mai înaltă Antonia decât Alex Velea?

Cei doi artiști au fost alături unul de celălalt atât în momentele fericite, cât și când a fost greu. Velea și-a susținut iubita pe parcursul procesului de divorț și în lupta pentru custodia fiicei sale. Acum, după ce Antonia a devenit o femeie liberă cu acte în regulă, cei doi au declarat că nu exclud posibilitatea să facă nunta în curând.