Cine a zis că trebuie să investești mii de dolari în ținute și accesorii pentru a fi stylish? Hailey Bieber s-a afișat purtând o poșetă care costă sub 100$ și a cucerit internetul. 

Din când în când, vedetele își surprind fanii cu apariții total neașteptate. Fie că se îmbracă de la brand-uri mass market sau că aleg accesorii pe care oricine și le poate permite, divele internaționale dovedesc că nu haina (sau poșeta, în acest caz) îl face pe om. Și cum fanele sunt cu ochii pe fiecare apariție a lor, nu este de mirare că atunci când poartă o piesă accesibilă, aceasta dispare imediat de pe rafturile magazinelor sau din stocurile online. Hailey Bieber este un adevărat trend setter pentru generația actuală de fete, iar recent a purtat un accesoriu foarte accesibil. 

Justin și Hailey Bieber s-au făcut de râs la întâlnirea cu președintele Franței. Cum s-au îmbrăcat cei doi

Chiar dacă are o colecție întreagă de poșete de designer, care mai de care mai stylish, soția lui Biebs a renunțat pentru o zi la gențile scumpe și a ales una pe care orice fată și-o poate permite. Modelul a purtat o geantă de la brand-ul asiatic JW PEI, al cărei preț pornește de la 72$ pe Amazon. Nu ar fi de mirare ca după ce a purtat-o Hailey și implicit a crescut interesul pentru ea, poșeta să își mărească prețul, mai ales pe internet. 

Același model de geantă, dar pe altă culoare, a fost purtat și de către modelul Emily Ratajkowski recent. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by House Of (@houseof.nyc)