Adda este în cea mai bună formă a ei din ultimii ani și profită de fiecare ocazie pentru a-și etala noua siluetă pe Instagram. Artista a slăbit câteva kilograme bune, iar acum le-a împărtășit secretul și celor care o urmăresc. 

Adda se laudă cu o talie de viespe și mulți s-au întrebat cum a reușit să slăbească atât de mult. Ei bine, artista a povestit, într-o postare pe Instagram, că nu a ținut cură de slăbire, ci regimul alimentar extrem de strict a ajutat-o să pierdă în greutate. Adda se confruntă cu o alergie alimentară severă și trebuie să fie atentă tot timpul la ce mănâncă. Tot răul spre bine, până la urmă, pentru că regimul restrictiv i-a adus înapoi formele de când era puștoaică. 

”Mănânc alimente fără histamină - am intoleranță! Fără gluten - am intoleranță. Am renunțat și la zahăr - tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă. Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente și stres. Sunt sub supraveghere medicală. Nu recomand nicio dietă minune. Găsiți un nutriționist și acționați în funcție de corpul vostru și în funcție de rezultatul analizelor!”, a scris Adda în dreptul unei fotografii în care își arată talia de viespe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)