2017 se anunță a fi anul Selenei Gomez. Dacă în 2016 artista a stat luni bune departe de lumina reflectoarelor, acum se pare că va fi anul ei. După o revenire spectaculoasă, artistei pare să îi meargă bine pe toate planurile: muzică, modă şi chiar relații.

AWW! Zayn s-a logodit! Uite cum arată inelul cu care a cucerit-o definitiv pe Gigi Hadid

Am pus la cap toate indicile care arată clar că Sel e pe val!

1. Selena Gomez a început anul cu dreptul: s-a cuplat cu The Weeknd și în ciuda fostului iubit Justin Bieber, care a declarat că totul e doar o strategie de imagine, Selena pare chiar fericită în brațele noului iubit.

2. Selena e în formă maximă şi nu mai ține cont de gura lumii. Artista a postat pe Instagram o poză care i-a înnebunit pe cei care o urmăresc. Selena poartă doar o pereche de bikini și un prosop și este fotografiată de un bărbat. 

Ariana, Miley sau Selena? Cine ai vrea să-i ia locul Camilei în Fifth Harmony?

La câteva ore după ce a postat fotografia, Selena a sters-o. Nu e clar dacă din cauza comentariilor sau a considerat că a exagerat. Așa arată imaginea cu care Selena și-a înnebunit cei peste 100 de milioane de prieteni virtuali. 

3. Selena se pregăteşte şi de o revenire spectaculoasă în muzică. Selena Gomez e foarte aproape să lanseze prima ei piesă după câteva luni de pauză, timp în care a încercat să se trateze de anxietate, atacuri de panică şi depresie. Deşi un anunț oficial din partea ei nu a venit până acum, o altă cântăreață confirmă informația. Se pare că prima piesă va fi de fapt o colaboare, cu Paulina Rubio.

4. Sel stă bine şi la capitolul modă şi bani. Luna trecută a fost aleasă să devină alături de Gwyneth Paltrow şi Chloe Grace Moretz noua imagine a brandului de lux american - Coach. Gomez s-a declarat încântată că poate să-şi pună din nou amprenta pe colecțiile exclusiviste de modă.