Fiecare an are câte o provocare pe care lumea se înghesuie să o ducă la îndeplinire. Unele au scopuri caritabile, iar altele sunt pur şi simplu considerate funny deşi, dacă te gândeşti bine, nu prea sunt.

Uite 9 trenduri dubioase care au devenit populare în ultimii ani, dar care sunt mult prea periculoase pentru a fi încercate.

8 trenduri din 2017 care peste 10 ani vor fi pur şi simplu WTF

Fire Challenge

Acum câțiva ani era o "modă" de-a dreptul stupidă să te stropeşti cu alcool şi să-ți dai foc. Şi suntem blânzi când spunem "stupidă". Nu e greu să-ți imaginezi câți oameni au ajuns în spital pentru că au vrut să fie "trendy".

Cuiburi de viespi pentru un vagin sănătos

Nu ştim şi nu înțelegem de unde au scos ideea asta şi de ce a devenit atât de răspândită. Şi de ce cele care adoptă această "modă" nu se gândesc la ce consecințe ar putea avea...

Mâncatul de cactuşi

Operațiunea nu are nevoie de descriere. Îți mai spunem doar că unii au vrut să facă provocarea şi mai "înțepătoare" şi au asezonat cactusul cu sos iute sau alte condimente. Iar țepii cactusului rămân la locul lor. Pentru că ori papi tot, ori nimic...

Surfing pe maşini

Este un trend popular de ani de zile şi provocarea e să-ți menții echilibrul pe o maşină care circulă cu viteză. Nu trebuie să îți spunem mai mult ca să îți dai seama cam ce fel de accidente s-au petrecut.

Choking game

Sunt mulți adolescenți care cred că a-ți priva creierul de oxigen este o metodă de a fi "high" fără să consumi substanțe halucinogene. Well, ar trebui să se intereseze cât de periculoasă e această provocare, din care s-ar putea chiar să nu te mai trezeşti.

Condom Challenge

Sigur vă amintiți de ea, pentru că este chiar recentă. A venit după Ice Bucket Challenge şi netul s-a umplut de clipuri cu oameni care îşi aruncă prezervative pline cu apă în cap. Şi probabil vă amintiți şi că a făcut şi ceva victime. Nu de alta, dar un prezervativ nu se rupe chiar aşa de uşor cum ai crede, mai ales când te sufoci.

72 de ore

Copiii fug de acasă pentru 3 zile, iar apoi se întorc. Şi totul pentru că e un "joc" nou şi cool. Nooot!

Provocarea gumei de şters este un "joc" care a devenit celebru de ani de zile printre elevi. Pentru că... ce rău ar putea face o gumă de şters frecată intens pe piele în timp ce reciți alfabetul? Well...

Vodka "băută" cu ochii

Mulți cred că alcoolul ajunge mai repede în sânge prin retină. Şi, dacă eşti şofer, nici nu iese la aparatul etilotest. Dar ce te faci cu riscul de orbire?